Saltele Dormeo, Gama Dormeo

O saltea de Calitate,Saltele dormeo, Saltea Ortopedica Dormeo, Pareri Dormeo, Informatii Dormeo, Gama Dormeo, Forum Dormeo, Dormeo Pareri, Produse din gama Dormeo

SAPTE MOTIVE PENTRU CARE SALTEAUA ECOCELL CLIMA DE LA DORMEO ESTE LA MARE CAUTARE

7 motive pentru care salteaua Ecocell Clima de la Dormeo este la mare cautare. Desi de ceva timp nu am mai postat nimic legat de saltelele si produsele Dormeo; iata ca acum mi-au starnit interesul fata de aceasta noua saltea si anumue salteau Ecocell Clima.

Prezentam deci un produs cum este Salteau Ecocell Clima de la Dormeo, care pe unii ia cucerit, pe altii mai putin si tot asa.

Pareri si Opinii Salteaua Ecocell Clima de la Dormeo sau mai bine spus sapte motive pentru care Salteau Dormeo Ecocell Clima este la mare cautare:

 1. Stim ca aceasta saltea Ecocell Clima este un produs de inalta calitate, special creata pentru persoanele care au probleme cu somnul din cauza unei saltele vechi sau incomode.
 2. In sfarsit putem vorbi despre aceasta saltea ca fiind una reusita, gratie sistemului de spuma flexibila Ecocell de16 cm grosime, conceputa ergonomic si care poate asigura un confort maxim pe toata durata somnului.
 3. Stim ca este important ca o saltea sa poata fi ventilata, pentru a nu stoca umezeala, iata deci aceasta saltea Dormeo Ecocell Clima are canale speciale in nucleul ei pentru a permite ventilarea acesteia.
 4. Husa acestei saltele Ecocell Clima este una speciala gratie ionilor de argint care au un efect antibacterian si anti microbian, lucru foarte important pentru igiena si sanatatea noastra.
 5. Inlatura mirosurile neplacute si are proprietati anti-statice, deci mai pe romaneste nu va incarcati electrostatic, ca apoi cand atingeti un obiect sa va curentati
 6. Un alt mare avantaj la aceasta saltea Dormeo Ecocell Clima este sistemul de ventilare laterala 3D AIRMESH, ce permite si ventilarea prin laterala a saltelei.
 7. Si ultimul motiv, zic eu si acesta destul de important, este ca aceasta saltea Dormeo Ecocell vine in mai multe marimi si: 90 X 200, 160 X 200.

Si ca orice produs este bine sa-i prezentam si defectele, as putea spune ca pretul acestei saltele Ecocell Clima este destul de mare si poate pentru unii greu accesibil, tinand cont de zilele in care traim, dar este dupa cum bine stiti la oferta 50% discount in magazinele Kaufland si cred ca ar merita toti banii.

Iata deci, 7 motive pentru care salteaua Ecocell Clima de la Dormeo este la mare cautare si daca aveti sau doriti sa creati o mica discutie intre voi despre aceasta saltea Dormeo Ecocell Clima, o puteti face in cadrul acestui forum deschis special pentru a veni in intampinarea cumparatorului.

Va felicit ca ati avut rabdarea suficienta sa parcurgeti acest articol si va astept cu comentarii utile legate de acest produs de la Dormeo.

Articol creat de: Mihai

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

AsternuturiSiProsoape.ro

5 Responses to “SAPTE MOTIVE PENTRU CARE SALTEAUA ECOCELL CLIMA DE LA DORMEO ESTE LA MARE CAUTARE”

 • Alin says:

  Buna seara ! De ce acest model de saltea nu este prezentat si pe saitul oficial Dormeo?

  • admin says:

   Buna Alin,

   Probabil Aceste produse fac parte dintr-o campanie speciala, dar ele ca si produse sunt prezentate pe site, intr-o rubrica speciala

   Multumesc pentru postare.

   • Ombledone says:

    Am sunat eu la dormeo si au spus ca salteaua asta nu o mai vand de mult, este facuta in China si ca sa scape de stoc o vand in Kaufland. Este destul de tare. Nu este asa rezistenta in timp, are 6 ani garantie fata de 10 ani la saltelele pe care le vand acum facute in Italia.

 • Ilie says:

  Si totusi caracteristicile acestei saltele sunt aceleasi cu ale saltelei Dormeo Siena care, surpriza, costa cu 70 de ron mai mult decat pretul redus cu 50% la promotia Kaufland. Sa fac un anunt la OPC pentru inducerea in eroare cu buna stiinta a consumatorului? 50% discount?

 • hristache paula says:

  ma intereseaza daca salteaua Ecocell Clima este disponibila la dimensiunea 1400/2000 si daca o mai comercializati in magazinele Kaufland

Leave a Reply